Min: €0 Max: €5

Verrukkelijke en gezonde snacks; Nakd Bars

Ontdek waarom Nakd bars gezond en uniek zijn.

Onze eenvoudigste en meest geliefde Nakd reep. Alleen maar rauw fruit en noten door elkaar gemixt. De nakd bars zijn 100% natuurlijk zonder toegevoegde suikers of siropen. Ze zijn tarwe- en glutenvrij en zitten barstensvol met geweldige ingrediënten. Met een zachte maar ook stevige textuur geven ze je energie tot je volgende maaltijd en de meeste repen tellen als 1 van je dagelijkse 2 stuks fruit. Ideaal voor in je broodtrommel, onderweg of als natuurlijk tussendoortje!

100% natural! Gluten-, Dairy- and Wheat-free
Onze spiksplinternieuwe Nakd Crunch repen zijn fruitig, lekker, voedzaam, onweerstaanbaar crunchy en volgestouwd met (h)eerlijke ingrediënten voor een langdurige smaak en voldaan gevoel. Al onze crunch repen zijn lactose-, tarwe- en glutenvrij, vol met soja crunchies voor extra proteïnen zodat je je langer vol voelt en ze zijn 100% vegan vriendelijk. Kies één van de lekkere smaken of bestel meteen de combi doos met de verschillende smaken en probeer ze allemaal!

Nakd Oatie Repen

nakd-oaties-mixed-overview-
Heerlijke haver repen met alleen maar rauw fruit, haver, noten en specerijen! Dankzij de extra toegevoegde havervlokken zijn deze repen iets kruimeliger dan onze gluten vrije repen.

Natuurlijk, (h)eerlijk gezond en vullend. Welke smaak vind jij het lekkerst?

TREK Protein Flapjacks

nakd-trek-protein-flapjacks-mixed-overview-
Een ‘flapjack’ met een twist. TREK Protein Flapjacks zijn de traditionele Britse havermoutkoekjes – flapjacks – maar nu met extra proteïne crunchies. De ideale snack voor tussendoor of als onderdeel van een gezond ontbijt. De repen bestaan uit superlekkere natuurlijke ingrediënten, zijn tarwe- en zuivelvrij met lekkere havervlokjes die je energie geven wanneer je het ‘t meest nodig hebt. Probeer ze vandaag nog. Wij denken dat je ze net zo lekker vindt als wij!

TREK Protein Repen

Nakd TREK Wholefood energy bar
Met 11-12 g proteïnen staan deze beauties met stip op één als het gaat om energierepen. Een heerlijke combinatie van fruit, haver en noten die je bakken energie geeft en deze gezonde snack zorgt voor een boost na het sporten. Ze doen het ook heel goed als ontbijt voor onderweg.

Probeer het zelf!


Geen producten gevonden...