Min: €0 Max: €5

PlanetBIO

Hoge kwaliteit superfoods tegen normale prijzen. Kijk snel hier en kies je favoriete PlanetBIO product.
Het begin van ons verhaal gaat terug tot 2008 , toen onze wereld werd ondergedompeld in een wereldwijde crisis. Gregor Janc en Primož Kastelic , biologisch voedsel liefhebbers , verzamelde een kleine groep van collega's voor een missie om de harmonie te herstellen met onze enige planeet. Geloven dat elke positieve verandering komt voort uit individuele ervaring, hebben we een familie van meer dan 40 hoogwaardige biologische superfood producten gemaakt te bieden als alternatief voor conventioneel geproduceerd voedsel. Beloond met grote steun van klanten in Slovenië en Europa, onze primaire team werd al snel een bedrijf van 17 toegewijde medewerkers met verschillende professionele achtergronden. Deel van ons succes ligt in uitstekende samenwerking met onze zakelijke partners die ons helpen om onze visie te verspreiden over de hele wereld. Toch geloven wij sterk dat het veranderen van de aarde in een PlanetBIOis alleen mogelijk met uw steun. Wij nodigen u dan ook om ons aan te sluiten in het herstellen van harmonie met onze enige planeet.

PlanetBIO 's meerwaarde!

We zijn ervan overtuigd dat de productie van voedsel vrij van gevaarlijke giftige stoffen en schadelijke chemicaliën moet zijn. Wij dringen dan ook op producten van de hoogst mogelijke kwaliteit. We leggen de nadruk op de biologische , milieuvriendelijke landbouw en op de directe relatie met de producenten. Ons doel zijn ethische prijzen dat het behoud van een schoon milieu te bevordert en te zorgen voor een rechtvaardige economische ontwikkeling van alle deelnemers aan het proces. Wij zijn van mening dat het werkelijk economische succes biedt voordelen voor producenten en consumenten, en dat het behoud van biodiversiteit en het welzijn van alle levende wezens kan alleen worden bereikt door rekening te houden met de principes van eerlijke handel en sociaal ondernemerschap.
We zijn toegewijd aan de herverdeling van de gegenereerde inkomsten onder de medewerkers en investeren in de ontwikkeling van de lokale omgeving. Bovendien willen we producten die helpen je evenwicht te bewaren , boost je immuunsysteem , houden je energie niveau en teken een blijvende glimlach op je gezicht.

Kwaliteitscertificaten PlanetBIO

PlanetBIO verkoopt alleen producten die mondiale normen van de biologische productie voldoen, zonder het gebruik van genetisch gemodificeerde organismen ( GGO's ) .

Dit wordt gegarandeerd door de SI - EKO -certificaat , uitgereikt door Bureau Veritas in huis van de onderneming land . Gecontroleerde biologische productie en de traceerbaarheid van materialen van fabrikant naar klant is vereist, alleen dan wordt dit certificaat verleend.PlanetBIO producten worden verpakt in overeenstemming met de HACCP-normen.


Geen producten gevonden...