Over ons

Superbodyfood - Quality is what you get!

Superbodyfood is een toonaangevende webwinkel gespecialiseerd in superfoods en sportvoeding (bodyfood). Ontstaan vanuit de gedachte om de bewuste mens en sporter samen te brengen op 1 site met een compleet aanbod van superfoods en sportvoeding (Bodyfood).
 Alleen de beste superfoods en de hoogste kwaliteit sportvoeding

Bij een gezonde en/of sportieve levensstijl hoort ook goede voeding, daarom leveren wij alleen de beste superfoods en de hoogste kwaliteit sport voeding.

Superbodyfood.nl is meer dan alleen maar een voedingssupplementen shop. Wij hebben juist een selectie gemaakt van alleen de beste kwaliteitsproducten die er op de markt beschikbaar zijn, alleen op deze manier krijgt onze klant ook daadwerkelijk waar hij om vraagt. Het goedkoopste van het goedkoopste zul je bij Superbodyfood ook niet vinden…Goedkope producten zijn vaak het tegenovergestelde van gezond en leveren meestal een ander verwachtingspatroon. Daarom zijn al onze producten 100% getest en voldoen aan de strengste eisen. Superfoods en Bodyfood werken fantastisch, maar dan wel met de juiste, meestal biologische, ingrediënten van topkwaliteit als basis, dat is ons uitgangspunt.

Wij willen vooruitstrevend zijn in het ondersteunen van al onze klanten bij het maken van hun keuze voor een gezonder leven. Daarom biedt Superbodyfood.nl  een snelle, duidelijke en persoonlijke service. Een gratis persoonlijk advies geven wij graag om jouw eigen (sport)doelen snel, veilig en zo voordelig mogelijk te kunnen bereiken samen met de beste producten.Facebook like