Disclaimer

Onze producten zijn niet gecategoriseerd als een kruidengeneesmiddel, ze worden verkocht als een voedingssupplement. De producten zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of ter voorkoming van welke ziekte dan ook.

Alle informatie op deze website is uitsluitend voor informatieve doeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging van het advies van uw huisarts of medisch specialist of informatie op of in een productverpakking of label. De informatie van deze website is niet bedoeld voor diagnose van gezondheidsproblemen of het voorschrijven van producten. Lees voor gebruik van op deze site gekochte producten de informatie van de fabrikant van de producten. Superbodyfood.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor bijwerkingen, klachten, gezondheidsproblemen of lichamelijk letsel die voortvloeien uit of te herleiden zijn naar het gebruik van de op deze site aangekochte producten. 

Dopingvrije sportvoeding
De produkten van Superbodyfood.nl worden geproduceerd in een gecontroleerde omgeving en zijn gegarandeerd vrij van stoffen die in strijd zijn met de (inter)nationale dopingwetgeving.