Verzenden & retourneren

Verzending

De standaard levering van uw bestelling binnen Nederland is € 4,95 euro bij bestellingen onder de € 50,00.

Bij bestellingen boven de € 50,00 worden er geen verzendkosten berekend.

De pakketten worden per PostNL verstuurd. Mocht u niet thuis zijn, dan komt de postbode de volgende werkdag wederom langs om het pakketje aan te bieden. Mocht u weer niet thuis zijn, dan kan het bij uw lokale postkantoor opgehaald worden.


Verzending buiten Nederland:

België, Luxemburg, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland,  Frankrijk (incl. Corsica en Monaco, excl. Andorra), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden, Melilla en Ceuta), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden), Portugal.Verzendkosten België   € 4,95, boven de 50 euro gratis.

Verzendkosten Duitsland      € 4,95, boven de 50 euro gratis.

Verzendkosten Spanje € 20,53
Verzendkosten Frankrijk € 13,98


Voor andere landen info via email.

Verzendmethode:
De bestellingen worden aangetekend per pakketpost via PostNL verstuurd.

Let op! Superbodyfood is niet verantwoordelijk voor het onjuist invullen van foutieve NAW-gegevens (Naam, adres, woonplaats, toevoegsels bij huisnummers) waardoor bestellingen niet op het juiste adres afgeleverd kunnen worden. Voor een bestelling die retour komt door bijv. foutief invullen van toevoegsels zullen opnieuw verzendkosten worden gevraagd voor verzending.

Levertijden:


In 99% van de bestellingen een 24uurs levering. Als u voor 21.30 uur bestelt op doordeweekse dagen, bezorgen wij uw bestelling in principe binnen 24 uur, uitzonderingen daargelaten. (bv. Het kan zijn dat wij in verband met de houdbaarheid van een product een beperkte voorraad hebben)

U bestelt op

Wij bezorgen op

Niet thuis, de bezorger komt terug op

maandag

dinsdag

woensdag

dinsdag

woensdag

donderdag

woensdag

donderdag

vrijdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

vrijdag

zaterdag

dinsdag

zaterdag

dinsdag

woensdag

zondag

dinsdag

woensdag


Superbodyfood probeert uw bestelling (indien voorradig)  te versturen binnen de leveringstermijn zoals deze bij de betreffende artikelen staat aangegeven na ontvangst van uw betaling. Levertijden in Nederland zijn doorgaans 3 à 4 werkdagen na verzending en leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 2-10 werkdagen geleverd na verzending, afhankelijk van het desbetreffende land. Leveringen op de zaterdag geldt alleen voor Nederland.


Retourneren

Retourneer voorwaarden: voor uw aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze periode heeft u de mogelijkheid om de artikelen terug te zenden.


Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn. De artikelen dienen ongeopend en nog verpakt te zijn in de originele verpakking. Na akkoord, zullen wij het te vergoeden bedrag binnen 30 dagen terugstorten op uw bank- of girorekening.
Aan het retourneren van producten zijn de volgende voorwaarden verbonden:

1. Zorgt u ervoor dat u het ongeopende product met de originele verpakking retour stuurt;

2. Zorgt u ervoor dat de verpakking zoveel mogelijk onbeschadigd is;

3. Bederfelijke producten zijn uitgesloten van het wettelijk retourrecht!

De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor uw rekening.  

Voor retournering dient u ten allen tijde eerst contact met ons op te nemen via emailadres klantenservice@superbodyfood.nl.